Adventscruises bij Nicko Cruises in Duitsland, Oostenrijk en Nederland

Ben je nog op zoek naar een adventscruise? Bij Nicko Cruises zijn er nog talrijke mogelijkheden voor adventscruises op één van haar schepen over de Europese rivieren. Van Advent tot nieuwjaar zijn er 30 cruises op 5 schepen beschikbaar. Zij varen 10 verschillende routes.

Adventsreisen op Rijn, Main en Donau

De korte Advents cruises op de Rijn starten vanuit Keulen en gaan naar het Noorden of het Zuiden. Met de nickoSpirit bezoek je Amsterdam. De Rhein Symphonie vaart naar het zuiden, richting het pittoreske Rüdesheim en grotere Koblenz. Allen vanaf €249!

Bovendien vaart Nicko voor het eerst in de Adventstijd op het Main-Donau kanaal. De Belvedere cruist tussen Nürnberg, Regensburg en Kelheim met op deze reizen onder andere de beroemde Donau doorbraakplek met rotswanden van 80 meter hoog. Vanaf €299.

Op de Donau varen de nickoVISION en Maxima in vijf dagen tussen Passau en Wenen. Gasten genieten van de Oostenrijkse steden Wenen, Krems en Linz. Vanaf €299.

Kerst op de rivier

Op de 8-daagse Donau kerstreis vanaf Passau bezoek je Wenen, Boedapest en Bratislava in winterse sferen (vanaf €679). Vadertje Rijn is het decor voor een 7-daagse reis vanuit Keulen naar Rüdesheim en Straatsburg. Een 8-daagse reis met de Belvedere over de Main gaat van Frankfurt naar Wertheim, Würzburg, Rijn met Loreley en Rüdesheim, en eindigt in Frankfurt. Kerstreizen vanaf €679)

Oud & Nieuw in Europa’s steden

Uiteraard vaart de rederij ook met Oud & Nieuw een aantal mooie crusies. Vanuit Frankfurt vertrekt een 8-daagse reis over de Main naar o.a. Wertheim, Würzburg en Miltenberg. Daarnaast is ook de Rijn deze reis een hoogtepunt met de Loreley en Mainz. Oud & Nieuw vier je in Frankfurt.

De 9-daagse Donau reis gaat naar o.a. Boedapest en Bratislava. Wil je in Nederland cruisen? Je kunt met een 9-daagse reis mee vanuit Keulen naar België (Antwerpen) en ons mooie Nederland met Nijmegen, Rotterdam en Arnhem. Oud & Nieuw vier je in Amsterdam.

Oud & Nieuw cruises zijn beschikbaar vanaf €999.

Boek je Nicko riviercruise bij:
Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *