Nederland in winterprogramma VIVA Cruises

VIVA Cruises had al eerder aangekondigd door te blijven varen in de wintermaanden waarin traditioneel riviercruises stil liggen. Rederij VIVA kiest voor een cruise winterprogramma in onder andere Nederland en themacruises zoals met kunst, cultuur of spannende Krimi cruises.

VIVA Tiara in Nederland

De rederij vaart vanuit Düsseldorf een 5-daagse cruise naar Amsterdam, Antwerpen en Rotterdam dat geheel in het teken staat van Kunst, cultuur en genot. Gasten kunnen excursies boeken naar het Rijksmuseum in Amsterdam en het Boijmans van Beuningen in Rotterdam. In Antwerpen wordt een bier- en chocolade proeverij aangeboden als excursie.

De VIVA Tiara vaart deze route van januari tot en met maart 2022, met aan boord een all-inclusive concept. Deze cruises zijn zeer aantrekkelijk geprijsd, vanaf €395.

Wellness cruises

Vanuit Düsseldorf biedt VIVA 5-daagse wellness cruises aan op VIVA Moments. Deze cruises gaan afwisselend naar Boppard, Rüdesheim en Bonn of Koblenz, Frankfurt en Speyer. Bijzonder is dat een 30-minuten durende massage aan boord bij de prijs inbegrepen is. Vanaf €395.

Krimi cruises

Op de Swiss Ruby gaat het van Berlijn naar Düsseldof of vice versa. De 8-daagse krimi-cruises worden in samenwerking met uitgeverij Gmeiner Verlag georganiseerd waarbij schrijvers uitgenodigd worden om mee te varen, die lezingen verzorgen. Uiteraard zijn er meer dan genoeg spannende bordspelen en boeken aan boord, geheel in thema.  Vanaf €995.

Miriam cruiste een paar dagen mee op Inspire vanuit Düsseldorf en ontdekte hoe luxueus de schepen zijn van VIVA Cruises. Lees hier deze reportage. 

Pak deze bijzondere wintercruises mee bij:

Viva Cruises Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *