VIVA Cruises gaat door in wintermaanden

VIVA Cruises kiest voor het eerst ervoor om een winter door te varen met haar schepen, ook na december 2021. De meeste rederijen houden in januari, februari en maart een winterstop.

VIVA gaat echter door als innovator hierin: “Terwijl velen een winterstop nemen, zijn wij de enige organisatoren die het nieuwe seizoen van 2022 naadloos beginnen en dus overal riviercruises aanbieden. We willen onze klanten de mogelijkheid geven om het hele jaar door hun vakantie bij ons door te brengen en ook om in de winter een ontspannen, ontspannen riviercruise te beleven. De nieuwe reizen in het voorjaar zijn ook geschikt voor cultuurliefhebbers en zijn de ideale start van het jaar – of het nu met een partner, familie of vrienden is”, legt Andrea Kruse, algemeen directeur van VIVA Cruises, uit.

In Nederland

De VIVA Tiara start op 20 januari 2022 voor vierdaagse citytrips van/naar Düsseldorf naar Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Onder het motto van de reis “Kunst, Cultuur & Genieten”, wachten bijzondere bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum in Amsterdam of Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam op de gasten tijdens deze cruises en als onderdeel van het excursiepakket. Met een bier- en chocoladeproeverij staat het verblijf in Antwerpen in het teken van plezier en ontdekken gasten Rotterdam onder het teken van de bijzondere architectuur van de stad. De korte trips zijn nu te boeken vanaf 350 euro per persoon.

Duitse cruises

Op 12 februari 2022 gaan de zeven nachten durende reizen van het schip Swiss Ruby van start. Met maximaal 88 gasten gaat de Ruby gevarieerde routes doen onder het motto “crime thriller cruises”. Deze gaan van Düsseldorf naar Berlijn en van Berlijn terug naar Düsseldorf. Samen met uitgeverij Gmeiner Verlag, dat zich richt op Duitse misdaadromans, heeft VIVA Cruises een gevarieerd programma aan boord samengesteld. Geselecteerde auteurs begeleiden de reizen en houden exclusieve en spannende lezingen voor de gasten – de eerste auteurs worden binnenkort aangekondigd op de website en op de sociale mediakanalen van VIVA Cruises. Tijdens de reizen worden ook bezoeken aan de originele locaties van de boeken gepland. De zevendaagse riviercruises zijn te boeken vanaf 995 euro per persoon.

Ook nieuw op het programma voor het komende jaar zijn de korte wellnesstrips aan boord van de VIVA Moments van januari tot maart. De vijfdaagse wellnessreizen beginnen in Düsseldorf en leiden langs de Rijn naar dorpen en steden zoals Boppard en Bonn, terwijl een tweede route naar Koblenz, Frankfurt am Main en Speyer gaat. Deze reizen bieden verschillende spa-aanbiedingen, geselecteerde excursiepakketten en een thematisch passend uitgebreide VIVA All-Inclusive concept. Het getrainde massageteam zorgt onder andere voor pure ontspanning aan boord – VIVA Cruises geeft haar gasten de eerste 30 minuten gratis massage. Deze cruises zijn te boeken vanaf 395 euro per persoon.

Prijs
€500-€1000
€1000-€1500
€1500-€2000
Boven €2000
Rivier/land
Nederland
Donau
Douro
Elbe
Garonne en Dordogne
IJsselmeer
Lagune van Venetië
Main
Moezel
Neckar
Rhone
Rijn
Saar
Seine
Wezer

Bekijk deze cruises bij:

Cruise Travel Cruisewinkel TUI Zeetours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *