Phoenix Reisen maakt riviercruise programma van 2022 bekend

Phoenix Reisen heeft alle riviercruises voor seizoen 2022 bekendgemaakt. Deze zijn inmiddels ook allemaal boekbaar. Alle riviercruises zijn op de site van Phoenix Reisen te bekijken en ook in de papieren reisgids die ze hebben uitgebracht.

In 2022 biedt de reisorganisatie riviercruises aan op de Donau, Rijn, Moezel en ook in Nederland en België.  In Frankrijk zijn er vier schepen en in Rusland varen 2 schepen.

Nieuw in 2022

De Swiss Crystal zal op de Rijn en nevenrivieren onderweg gaan voor Phoenix. Eerst wordt het echter nog gerenoveerd en krijgen de hutten op het Rubydeck een frans balkon. Dit zijn de hutten op het 2e dek.

Nieuw zal ook zijn, dat aan boord van de Amelia en Alina voortaan een all-inclusive beleving wordt aangeboden. Daarnaast gaat Phoenix ook langs de Kroatische kust varen met de Adriatic Sky.
Tot slot staan op het programma vele bijzondere cruises met muziek, culinaire belevenissen en kortere cruises.

Vaccinatie vereist

In 2022 kiest Phoenix Reisen voor cruises met gevaccineerde gasten. Met name om de eventuele beperkingen in andere landen te vermijden. Sinds augustus 2021 is dit ook het beleid op de zeecruises van Phoenix Reisen.

Alle cruises zijn te bekijken op www.PhoenixReisen.com en bij onder andere:

Captain Cruise

One thought on “Phoenix Reisen maakt riviercruise programma van 2022 bekend

  • 22 januari 2022 om 20:11
    Permalink

    Jammer ,alleen voor gevaccineerde,komt heel erg vervelend over,en dan druk ik me nog rustig uit.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.