Phoenix Reisen maakt riviercruise programma van 2022 bekend

Phoenix Reisen heeft alle riviercruises voor seizoen 2022 bekendgemaakt. Deze zijn inmiddels ook allemaal boekbaar. Alle riviercruises zijn op de site van Phoenix Reisen te bekijken en ook in de papieren reisgids die ze hebben uitgebracht.

In 2022 biedt de reisorganisatie riviercruises aan op de Donau, Rijn, Moezel en ook in Nederland en België.  In Frankrijk zijn er vier schepen en in Rusland varen 2 schepen.

Nieuw in 2022

De Swiss Crystal zal op de Rijn en nevenrivieren onderweg gaan voor Phoenix. Eerst wordt het echter nog gerenoveerd en krijgen de hutten op het Rubydeck een frans balkon. Dit zijn de hutten op het 2e dek.

Nieuw zal ook zijn, dat aan boord van de Amelia en Alina voortaan een all-inclusive beleving wordt aangeboden. Daarnaast gaat Phoenix ook langs de Kroatische kust varen met de Adriatic Sky.
Tot slot staan op het programma vele bijzondere cruises met muziek, culinaire belevenissen en kortere cruises.

Vaccinatie vereist

In 2022 kiest Phoenix Reisen voor cruises met gevaccineerde gasten. Met name om de eventuele beperkingen in andere landen te vermijden. Sinds augustus 2021 is dit ook het beleid op de zeecruises van Phoenix Reisen.

Alle cruises zijn te bekijken op www.PhoenixReisen.com en bij onder andere:

Captain Cruise  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Phoenix Reisen maakt riviercruise programma van 2022 bekend

  • Jammer ,alleen voor gevaccineerde,komt heel erg vervelend over,en dan druk ik me nog rustig uit.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *