A-Rosa onthult spa en zwembaden op A-ROSA SENA

A-Rosa River Cruises heeft de nieuwste details onthuld van haar spa-aanbod aan boord van haar nieuwste schip, A-Rosa Sena, dat in mei 2022 te water gaat. Het schip zal beschikken over een extra groot wellnesscentrum met fitnessruimte inclusief veel faciliteiten die veel gasten niet zouden verwachten op een riviercruiseschip.

De SPA-ROSA zal beschikken over een whirlpool, een Finse sauna, verwarmde banken voor ontspanning tussen de saunasessies en een ijsgrot met een ijsfontein om af te koelen. Er zijn twee behandelkamers waar gasten kunnen genieten van een scala aan schoonheidsbehandelingen en massages.

De sportschool is veel groter dan op de bestaande vloot, waardoor er meer groepslessen kunnen worden aangeboden. Er is ruimte voor maximaal zes yogamatten, waarvan één met een TRX-sling. De zaal is verder uitgerust met acht premium fitnesstoestellen waaronder roei-, fiets- en hardlooptoestellen voor duurtraining plus krachttoestellen voor boven- en onderlichaam.

Omdat flexibiliteit de sleutel is bij A-ROSA, kunnen gasten die de sportschool gebruiken ervoor kiezen om zelfstandig te trainen. Om ervoor te zorgen dat alle gasten van de SPA-ROSA gehydrateerd en gevoed blijven tussen behandelingen en trainingssessies door, zijn er verfrissingen zoals drankjes en wellness-snacks verkrijgbaar bij een zelfbedieningsbar. Er is ook een ontspanningsruimte met ligstoelen, een bank, fauteuils en een open haard en voor degenen die buiten willen ontspannen, beschikt het zonnedek natuurlijk over twee zwembaden en ligstoelen.

Jörg Eichler, CEO A-Rosa Flussschiff GmbH: “De SPA-ROSA op A-ROSA SENA wordt een unieke oase van welzijn en rust en een geweldige plek om te bezoeken. We zijn er trots op dat we op elk schip een professionele spa hebben, maar dit zal onze grootste en meest indrukwekkende tot nu toe zijn. Zelfzorg en ontspanning zijn belangrijker dan ooit in de wereld van vandaag en dit schip biedt de kans om vakantie en welzijn in één te combineren.”

A-Rosa Sena

De A-Rosa Sena is de eerste innovatieve en milieuvriendelijke nieuwbouw van de A-ROSA-vloot. De Sena vaart vanaf mei 2022 op de Rijn van Keulen naar Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. “Sena” komt uit het Arabisch sprekende gebied en betekent “schoonheid”.

Het nieuwe A-ROSA schip kan worden gerealiseerd dankzij de extra ruimte aan boord, in de breedte. Het schip zal plaats bieden aan 280 passagiers op vier dekken met een keuze uit vijf verschillende cabinecategorieën. Bovendien nodigen de grote balkoncabines uit om te ontspannen. A-Rosa Sena meet breder dan de reguliere rijnschepen, namelijk 17,7 meter in plaats van de gebruikelijke 11,4 meter. Het schip is in aanbouw bij scheepswerf Concordia Damen in Werkendam. De eerste reis van de A-ROSA SENA, een 7-nachten “Rhine Experience Amsterdam & Rotterdam”, start op 21 mei 2022.

Bekijk de A-Rosa Sena cruises:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *