Nieuwe schepen en riviercruises voor Phoenix Reisen in 2021

Vanwege de toegenomen vraag naar Europese riviercruises heeft de in Bonn gevestigde cruise-operator Phoenix Reisen besloten om op korte termijn nieuwe schepen aan haar programma toe te voegen voor het najaar. Met de elegante MS William Wordsworth en MS Geoffrey Chaucer van rederij Scylla AG kunnen gasten tot oktober genieten van de schoonheid van het Rijn-, Moezel- en Donaulandschap.

Van rederij AmaWaterways heeft Phoenix twee premiumklasse riviercruiseschepen kunnen charteren. Zo kunnen gasten aan boord van de AmaLea eind september de Donau verkennen tussen Boedapest en Passau. Met de AmaLyra genieten gasten van de Seine en de schilderachtige omgeving van Parijs.

Adventscruises

De in Duitsland bekende en populaire cultband “Brings” uit Keulen zorgt tijdens vier cruises in december voor de beste sfeer aan boord van de MS Asara.

Miriam reisde in 2019 mee op de AmaLea, bekijk hier de fotoreportage.

 

Meer informatie over alle rivier- en oceaancruises en andere reisaanbiedingen van Phoenix Reisen vind je bij:

Captain Cruise  

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *