Bemanning nicko Cruises riviercruiseschepen binnenkort volledig gevaccineerd.

Op alle riviercruiseschepen van het Duitse nicko Cruises, zal de bemanning volledig gevaccineerd worden. Omdat vaccinaties een belangrijk onderdeel zijn vanwege het indammen van de COVID-19 pandemie, kiest nicko Cruises voor deze stap. Een groot deel van de bemanning is al volledig gevaccineerd en de rest volgt de komende weken. De reisorganisator doet dit ook voor haar twee zeecruiseschepen.

“Met de hoge vaccinatiegraad onder de bemanningsleden […] creëren we een optimale veiligheid voor onze gasten aan boord. Wij zijn dan ook hiermee goed voorbereid voor de huidige – en toekomstige regelgeving,” aldus Guido Laukamp, ​​managing director van nicko cruises.

Extra zekerheid met het nicko cruises 10-puntenplan

Bovendien blijft het beproefde hygiëneconcept, dat nicko Cruises heeft vastgelegd in een 10-puntenplan, natuurlijk ook op alle reizen met nicko cruises van toepassing. Bovendien varen alle schepen momenteel met een verminderde capaciteit. Nicko cruises houdt zich zich consequent aan de momenteel geldende nationale en internationale regelgeving.

Bekijk hier welke verrassende cruises Nicko aanbiedt:

Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *