Bemanning nicko Cruises riviercruiseschepen binnenkort volledig gevaccineerd.

Op alle riviercruiseschepen van het Duitse nicko Cruises, zal de bemanning volledig gevaccineerd worden. Omdat vaccinaties een belangrijk onderdeel zijn vanwege het indammen van de COVID-19 pandemie, kiest nicko Cruises voor deze stap. Een groot deel van de bemanning is al volledig gevaccineerd en de rest volgt de komende weken. De reisorganisator doet dit ook voor haar twee zeecruiseschepen.

“Met de hoge vaccinatiegraad onder de bemanningsleden […] creëren we een optimale veiligheid voor onze gasten aan boord. Wij zijn dan ook hiermee goed voorbereid voor de huidige – en toekomstige regelgeving,” aldus Guido Laukamp, ​​managing director van nicko cruises.

Extra zekerheid met het nicko cruises 10-puntenplan

Bovendien blijft het beproefde hygiëneconcept, dat nicko Cruises heeft vastgelegd in een 10-puntenplan, natuurlijk ook op alle reizen met nicko cruises van toepassing. Bovendien varen alle schepen momenteel met een verminderde capaciteit. Nicko cruises houdt zich zich consequent aan de momenteel geldende nationale en internationale regelgeving.

Bekijk hier welke verrassende cruises Nicko aanbiedt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *