VIVA Cruises terug op Donau, Rhône en Seine

VIVA Cruises is terug op de internationale rivieren. zoals de Donau, Rhône en Seine, na een succesvolle start vorige week. In juni startte rederij VIVA Cruises met succes het nieuwe riviercruiseseizoen na de lockdown. De rederij startte eerste op de Rijn, Main en Moezel. Vanaf vorige week zijn ook internationale cruises weer mogelijk.

De langverwachte start van het seizoen op de Donau wordt gemaakt door het nieuwste lid van de VIVA-vloot, de VIVA MOMENTS. Vanaf Passau staan ​​vanaf 2 augustus 2021 zevendaagse cruises op het programma. Het schip zet koers naar bestemmingen als Bratislava, Boedapest, Esztergom, Wenen en Linz.

“We zijn erg blij dat we onze gasten nu weer in internationale wateren kunnen verwelkomen. De vraag naar riviercruises is groot en na een succesvolle herstart kunnen we steeds meer reizen aan ons programma toevoegen. Onze gasten kijken er ook naar uit om met ons mee te reizen. Vanaf augustus is vooral de Donau de perfecte reistijd”, zegt Andrea Kruse, Managing Director van VIVA Cruises.

In augustus gaat de rederij weer reizen op de Rhône. De Lord Byron neemt gasten mee op achtdaagse cruises naar de mooiste plekjes van de Provence. Dankzij de eenvoudige toelatingseisen is Frankrijk een aantrekkelijke bestemming voor vakantiegangers – hiervoor hebben gasten van VIVA Cruises een negatieve PCR- of snelle antigeentest nodig, die niet ouder mag zijn dan 72 uur, of een bewijs van volledige vaccinatie of herstel.

En last but not least volgt de Jane Austen met haar seizoensstart op de Seine. Vanaf Parijs leiden de achtdaagse cruises naar prachtige plaatsen zoals Les Andelys, Rouen, Le Havre en Vernon.

Op alle cruises van VIVA Cruises is de bekende 3G-regeling van toepassing. Alle gasten moeten daarom bij het begin van hun reis een bewijs van inenting, test of genezing overleggen.

Nieuwsgierig naar een all-inclusive cruise van VIVA Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij;

Viva Cruises Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *