AmaWaterways voegt Colombia toe aan aanbod

AmaWaterways biedt vanaf december 2023 ook luxe riviercruises aan in het Zuid-Amerikaanse Colombia. De rederij zal cruises uitvoeren over de rivier Magdalena. Dit doet zij met een lokale partner, Metropolitan Touring. AmaWaterways zal hiervoore een nieuw, duurzaam, all-suite schip laten bouwen. Het nieuwe schip biedt net als nu aan boord én aan land een op elkaar afgestemd programma. Het schip zal hoogstwaarschijnlijk de naam AmaMagdalena gaan krijgen.

“Ik heb niet meer zo’n mooie bestemming zoals de Magdalena rivier vol biodiversiteit en cultuur gevonden sinds ik lang geleden de Amazone rivier verkende,” aldus Rudi Schreiner, president en co- oprichter van Ama Waterways. “Ik ben absoluut gefascineerd door de rijke geschiedenis, de natuur en het vriendelijke welkom dat onze gasten wacht wanneer ons intieme all-suite schip in december 2023 zal vertrekken.”

Gasten kunnen kiezen uit twee 8-daagse routes met naar keuze een programma voor en/of na de cruise. De rivier loop van de binnenlanden van zuid naar het noorden, eindigend in de Caribische Zee. De komende weken worden meer details bekend gemaakt over deze cruises.

Aan boord is zoals gebruikelijk bij AmaWaterways, een wellness manager die de gasten meeneemt met lokale gidsen om te kayaken, wandelen en vogels spotten. Bij AmaWaterways is veel inclusief, waaronder het sportief aanbod van de wellness instructuur, excursies, drankjes tijdens de maaltijden en alle maaltijden en snacks.

Bekijk deze Mooie Luxe Cruises bij

Captain Cruise Zeetours

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *