AmaWaterways herstart in Portugal in juli

AmaWaterways gaat herstarten in de eerste week van juli 2021 in Portugal op de Douro met de AmaDouro, hun nieuwste schip. Daarna volgen de AmaMagna op de Donau en in Frankrijk de AmaKristina.

AmaWaterways’ Executive Vice President en mede-oprichter Kristin Karst: ““We zijn enorm enthousiast dat de situatie in Europa in een positieve richting evolueert en zijn erg optimistisch over de nieuwe toelatingseisen. Met trots kondigen we een selectie van afvaarten aan die in de eerste week van juli in Portugal beginnen. Met andere herstartdata in juli op geselecteerde schepen op alle Europese rivieren, waaronder het meest luxueuze schip op de Donau, de AmaMagna op 21 juli.”

President en mede-oprichter van AmaWaterways, Rudi Schreiner: “Na met succes riviercruises te hebben uitgevoerd in de zomer van 2020, hebben onze teams ervaring met verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocollen. Ze staan ​​klaar om gasten veilig weer aan boord te verwelkomen. Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat onze gasten een geweldige ervaring hebben als ze terugkeren naar de rivieren en de mooiste bestemmingen ter wereld bezoeken.”

In 2020 keerde AmaWaterways terug in Nederland en Duitsland via riviercruises die enkel boekbaar waren bij onder andere Cruisewinkel.

Overzicht van begindata

Specifieke vaardata zijn als volgt:

  • 3 juli – AmaDouro begint met afvaarten door Portugal op de Douro
  • 21 juli – AmaMagna begint met afvaarten op de rivier de Donau
  • 22 juli – AmaKristina begint met afvaarten in Frankrijk op de rivier de Rhône
  • 22 juli – AmaLyra begint met afvaarten in Frankrijk op de rivier de Seine
  • 27 juli – AmaVida begint met afvaarten in Portugal en Spanje
  • 29 juli – AmaDolce begint met afvaarten door Bordeaux, Frankrijk
  • 29 juli – AmaSiena begint met afvaarten op de Rijn

Nieuwsgierig naar deze all-inclusive cruises? Kijk hier op Riviercruisereiziger voor meer info.

Bekijk deze Mooie Luxe Cruises bij

Captain Cruise Cruisewinkel  

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *