Nicko Cruises herstart op 3 juni met Douro riviercruises

Nicko Cruises maakte bekend dat (ook) zij gaan herstarten met Douro riviercruises in Portugal. Aan boord van de Douro Cruiser en de Douro Serenity herstart de cruisespecialist haar riviercruises op 3 juni 2021.

De Douro Serenity begint dan vanuit Porto met een 8-daagse cruise richting de Spaanse grrens.

“We zijn bijzonder blij over de hervatting van riviercruises op de Douro, omdat nicko Cruises nauwe banden heeft met Portugal. Niet alleen omdat we met Mário Ferreira een bekende Portugese partner aan boord hebben, maar ook omdat we in 2011 als eerste Duitse riviercruise-operator cruises op de Douro in ons programma hebben opgenomen. We ronden dit 10-jarig jubileum af door onze gasten dit jaar, naast de klassieke MS DOURO CRUISER, een trendy 5-sterrenschip op de Douro aan te bieden met de MS DOURO SERENITY ”, aldus Guido Laukamp, ​​Managing Director van nicko cruises.

Douro riviercruises

De 8-daagse cruise bestaat uit 200 kilometer varen langs wijngebieden van en naar Porto. Onderweg stopt het schip in Pinhão waar een betoverend mooi treinstation ligt versiert met typische tegeltjes, de Azulejos. Andere hoogtepunten zijn de Spaanse universiteitsstad Salamanca en pilgrimsstad Lamego.

Wil je meer weten over de Douro? Lees dan zeker Dwalend over de Douro.

Naar wens kan je je cruise verlengen in Lissabon of in Galicië, in het Noorden van Portugal.

Douro Serenity en Douro Cruiser

De Douro Serenity wacht op reizigers met een moderne ambiance en comfort die vergelijkbaar is met een 5-sterrenhotel aan land. Het zwembad en een spa met fitnessruimte zorgen voor een absoluut gevoel van welzijn. Panoramaramen die naar beneden geschoven kunnen worden en loggia-balkons op het midden- en bovendek bieden het beste uitzicht. Cruises zijn beschikbaar vanaf €999.

De Douro Cruiser maakt indruk met een klassiek 4-sterren interieur. De stijlvol ingerichte hutten hebben een eigen balkon met zitje op het bovendek. Een klein zwembad op het zonnedek nodigt uit tot een verfrissende duik. In het gezellige restaurant kunnen gasten genieten van nationale en internationale gerechten. Cruises zijn beschikbaar vanaf €899

Meer informatie over Nicko Cruises vind je hier.

Bekijk alle Nicko Cruises:
Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *