Nicko Cruises start veiling voor overgebleven hutten

De Duitse reisaanbieder Nicko Cruises start met een veiling voor de overgebleven hutten op schepen. De online veiling start op 20 mei 12.00 uur en loopt 72 uur door tot 23 mei 12.00 uur. De eerste veiling gaat om een 8-daagse Rijn riviercruise op de NickoVision. Andere veilingen kondigt de reisaanbieder de komende weken aan, overigens ook voor zeecruises.

Het eerste veiling item is een cruise van 7 tot 14 juni langs de Rijn, Main en Moezel. De cruise start in Frankfurt en doet bijvoorbeeld Heidelberg, Speyer en Koblenz aan.

“Met een beetje geluk – en het juiste bod – kunnen mensen zomaar hun droomreis bemachtigen op onze nicko cruises-veiling voor een individuele droomprijs”, zegt Guido Laukamp, ​​managing director van nicko cruises. “Met deze campagne willen we de stemming voor boeken in de huidige tijd verhogen en ervoor zorgen dat mensen weer willen reizen”, vervolgt Laukamp.

Hoe doe je mee?

Slechts een paar klikken zijn voldoende om deel te nemen aan een Nicko Cruises-veiling. Op de veilingpagina zien de deelnemers altijd direct welke reis op dat moment in de veiling zit en hoe lang de veiling duurt. Als je geïnteresseerd bent in de reis, hoef je alleen maar het formulier in te vullen, te bieden en af te wachten! Er je biedt op de pure cruiseprijs voor een gegarandeerde hut in de gewenste categorie. Dit betekent dat de deelnemers zelf het dek bepalen voor hun bod – op de rivier is er bijvoorbeeld de keuze tussen het hoofddek, middendek of bovendek. Nicko bepaalt dan het hutnummer bij winst.  Je kunt een bod doen voor tweepersoonsgebruik of voor single gebruik.

Het minimumbod is één euro. Alleen de beste biedingen worden geaccepteerd voor de laatst beschikbare passagiershut op de aangeboden reis. Aangezien dit een ‘blinde’ veiling is, is het niet duidelijk welke andere biedingen er al zijn uitgebracht en wat de kans is om te winnen.

Elke veiling heeft doorgaans een looptijd van 72 uur. Alle deelnemers zullen altijd uiterlijk drie werkdagen na afloop van de veiling per e-mail te weten komen of ze met hun bod hebben gewonnen. Extra diensten zoals excursie- of drankarrangementen boek je extra bij.

Wanneer vinden de veilingen plaats?

Welke cruises hierna worden geveild en wanneer de komende veilingen zullen plaatsvinden, zal worden aangekondigd op de sociale mediakanalen van nicko cruises of per nieuwsbrief van Nicko.  Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden voor de gratis nieuwsbrief van Nicko Cruises. Meer riviercruise veilingen evenals geselecteerde zeecruises met WORLD VOYAGER en VASCO DA GAMA staan in de planning.

Uiteraard zorgt Nicko Cruises voor een beproefd veiligheids concept. Dat zorgt ervoor dat de winnaars van de veiling kunnen ontspannen en veilig van hun cruise kunnen genieten.

Ga hier naar de veilingpagina: www.nicko-cruises-de/auktion.

Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *