Nicko Cruises biedt medische assistentie

Nicko Cruises biedt voor haar rivier- en zeecruises voortaan ook medische assistentie aan de wal. De rederij zorgt naast een behandeling aan boord eventueel ook voor hulp aan land, zoals vervoer naar een ziekenhuis of zelfs de terugtocht naar huis.

De zekerheid van een arts aan boord, wordt dus uitgebreid voor haar gasten. De medische assistentie aan land zal verleend worden in buitenland en binnenland. Al naar gelang waar het schip op dat moment vaart. Deze service geldt ook voor een mogelijke COVID-19 infectie.

“Met de introductie van onze nieuwe medische assistentie zorgen we voor maximale reisveiligheid aan boord van Nicko-schepen en aan land. Het is een nieuw onderdeel van ons uitgebreide concept voor veilig boeken en reizen ”, legt Guido Laukamp, ​​Managing Director van nicko cruises, uit.

Arts aan boord

Bij ziekte op reis is het eerste aanspreekpunt altijd de arts aan boord. Hij zal over de volgende medische stappen een besluit nemen. Mocht aan de wal medische verzorging nodig zijn, staan wereldwijd een netwerk van artsen en ziekenhuizen klaar. Bij langer verblijf in een ziekenhuis zorgt nicko dat de begeleider in een hotel kan overnachten. Mocht een terugkeer naar het schip kunnen, wordt je na de behandeling naar het schip terug gebracht.

Kosten van medische assistentie

Wanneer de gast een juiste reisverzekering heeft, worden alle kosten gemakkelijk naar de verzekeraar doorgesluisd. Reist een gast zonder juiste verzekering, zullen de kosten ná de behandeling bij de gast worden gedeclareerd.

Nicko Cruises biedt riviercruises aan in Europa en Egypte met een vloot van moderne en klassieke schepen. Nieuw in 2021 is bijvoorbeeld de nickoSpirit met een licht revolutionair ontwerp. De rederij hoopt in mei 2021 weer te kunnen varen met haar riviercruises. Met expeditieschip World Voyager zijn inmiddels de eerste reizen gemaakt rondom de Canarische Eilanden.

Wil je meer weten over Nicko Cruises? Kijk dan hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *