AmaWaterways ontwerpt 7-rivieren cruise van 47 dagen

AmaWaterways heeft een gloednieuwe cruise bekend gemaakt, de langste ooit. De rederij ontwierp een 7-rivieren cruise door Europa die 47 dagen duurt. Op 1 juni 2023 kunnen 144 gasten mee op een prachtige tocht door 14 landen. Dit zullen zij wel doen op 4 schepen.

Seine & Rhône en Saône

Het eerste gedeelte van de reis vindt plaats van 1 tot en met 8 juni op de Franse Seine vanuit Parijs op de AmaLyra. Daarna worden gasten naar Lyon gebracht voor een cruise van 8-13 juni over de Rhône en Saône op de AmaKristina. Deze eindigt in Tarascon.

Rijn, Moezel en Main

Gasten gaan vervolgens naar Basel (Zwitserland) waar ze voor het eerst kennis maken met de Rijn. Ze varen geheel door naar Nederland met de AmaPrima en blijven op dit schip voor het volgende deel van hun reis, terug naar Duitsland via de Rijn naar de Moezel en Main. Deze cruise eindigt in Zuid-Duitsland, in Vilshofen, waar ze overstappen op de AmaVerde voor het laatste deel van de cruise.

Donau

Van 4 tot en met 17 juli vaart de AmaVerde over de Donau vanaf Vilshofen (Duitsland) door Oostenrijk, Slowakije, Hongarije, Kroatië, Servië, Bulgarije en Roemenië.

De cruise is boekbaar vanaf 15 maart vanaf €23.808, inclusief het AmaWaterways concept (drankjes, fooien en excursies). In totaal kunnen gasten kiezen uit meer dan 130 excursies inclusief in de prijs. Aan boord is onder andere een Wellness-host met een uitgebreid fitness programma en gasten kunnen gebruik maken van fietsen of fietsexcursies. Transfers tussen de schepen zijn inbegrepen.

Bekijk deze Mooie Luxe Cruises bij

Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *