Scylla in Zwitserland gestart met diner-cruises met 1 overnachting

Scylla is terug na deze lockdownperiode met korte dinercruises voor Zwitserse gasten. Het MS Swiss Ruby is vanaf 4 maart ingezet om vanuit het Zwitserse Basel twee-daagse cruises te maken. Gasten boeken een diner-cruise waarbij een diner én een nacht aan boord zijn inbegrepen. Het schip zal een korte vaartocht maken over de Rijn, waar de stad Basel aan ligt. 
Scylla/Viva Cruises zal deze dinercruises tot eind maart 2021 aan Zwitserse gasten aanbieden. Het MS Swiss Ruby is een schip van 85 meter lang met 44 hutten, een aantal met Frans balkon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *