Nieuwe cruiseterminal in Moskou voor riviercruiseschepen

De Russische hoofdstad Moskou is klaar om riviercruiseschepen te ontvangen in de vernieuwde cruiseterminal. Het oorspronkelijke gebouw opende in 1937, maar kreeg pas in 2017 haar huidige locatie. Nu drie jaar later is het gebouw en de omgeving erom heen klaar.

Cruisepassagiers kunnen zich verwonderen over het 150 meter lange gebouw aan de kade. Alle details zijn gerestaureerd waaronder kolommen, beelden en mozaïeken. Binnen vind je een uitkijkpunt en onder andere een restaurant. In het gebied ernaast zijn speeltuinen, weides en sportmogelijkheden.

De terminal kan maximaal 24 schepen per dag ontvangen.

Bekijk hier welke cruises naar Moskou gaan:

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

 

Bron: persbericht Vodohod Cruises

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *