VIVA Cruises biedt Wellness thema cruises aan

“Enjoy the moment” is sinds de start van de rederij het motto van VIVA Cruises. Aan boord ervaren passagiers de ongedwongen VIVA-levensstijl en bijzondere momenten op het water.

Met nieuwe wellnessreizen aan boord van het MS Inspire zet VIVA Cruises een nieuwe norm voor ontspannen reizen. VIVA Cruises biedt twee nieuwe wellnessreizen van vijf nachten aan met verschillende spa-aanbiedingen en bijpassende excursiepakketten. Deze cruises worden elf maal gevaren in februari en maart 2021.

Miriam bezocht de luxe Inspire in augustus 2020. Lees hier meer over deze prachtige reis en het schip.

Rijn-Zuid

De wellness-reis “Zuid-Rijn” begint in Düsseldorf en gasten kunnen zich verheugen op stops in Koblenz en Speyer en een omweg naar Frankfurt am Main. Het wellness-excursieaanbod “Wandelen en meditatie” omvat een bezoek aan de zoutgrot met klankschaalmeditatie in Koblenz en nordic walking langs de Main in Frankfurt.

Rheingau

De tweede wellness-reis brengt passagiers naar de Rheingau. Vanuit Düsseldorf ga je in vijf dagen naar Boppard, Rüdesheim, Bonn en terug naar Düsseldorf. In Boppard wacht als onderdeel van het excursiepakket “Wandelen in de Rheingau” een wandeling “wellness voor de ziel” en in Rüdesheim ga je naar de abdij van Hildegard von Bingen inclusief kloosterbezoek en wijnproeverij.

Massage

Naast de excursiepakketten kunnen gasten  zich laten verwennen met verschillende massages, zoals hoofd-, schouder- en nekmassages, rugmassages, voetreflexologie of een hotstone-massage.  VIVA geeft je de eerste 30 minuten een gratis massage.

Daarna kan je heerlijk ontspannen in de spa met sauna en stoombad of als je wat actiever wilt zijn naar de fitnessruimte aan boord. Uiteraard kan je ook de omgeving verkennen met gratis huurfietsen.

Naast het welzijnsaspect hecht VIVA Cruises op deze reizen ook veel belang aan een evenwichtige keuken. Voor het ontbijt is er bijvoorbeeld een selectie van bowls, versgeperste sappen en smoothies. Naast de reguliere menu’s zijn er uitgebreide gerechten met focus op koolhydraatarm en licht voedsel, maar ook biologische thee, detoxwater en warme wintercocktails.

Reserveren?

De wellnessreizen van vijf dagen zijn te boeken vanaf 450 euro per persoon inclusief een uitgebreide VIVA all-inclusive pakket (incl. drankjes, fooien) en een 30 minuten massagebehandeling naar keuze. De wellness-excursiepakketten met twee excursies per reis zijn te boeken vanaf 59 euro per stuk.

Viva Cruises Cruise Travel Cruisewinkel TUI Zeetours - Nieuw!

De 100 procent aanbetaling voor de reis dient uiterlijk 20 dagen voor vertrek te zijn voldaan, kosteloos annuleren is ook mogelijk tot 20 dagen voor vertrek. Bij eenpersoonsgebruik van een hut is de toeslag  slechts tien procent.

Het hygiëneconcept ‘VIVA’s checklist’, dat zich dit jaar al bewezen heeft op de riviercruises van VIVA Cruises, is aangepast aan de huidige situatie en ook geïmplementeerd op wellnessreizen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *