VIVA Cruises en A-Rosa stoppen in november vanwege Duitse regels

VIVA Cruises maakt op haar website bekend dat zij helaas hun cruises in november zullen staken. De Duitse overheid heeft bepaald dat er een lockdown zal worden ingesteld en daarmee samenhangend, toeristische reizen niet toegestaan zijn. Ook A-Rosa Cruises maakte dit bekend.

Alle VIVA cruises die vertrekken op of tussen 1 november en 30 november zullen daarom geannuleerd worden. Gasten worden geïnformeerd door hun reisbureau en mogen uiteraard een andere cruise uitzoeken voor in december of in 2021. Gasten mogen ook kiezen voor teruggave van de betaalde reisprijs of kiezen voor een voucher. Bij de laatste optie krijgen gasten bovendien een upgrade naar een hogere categorie kamer.

Cruises die betroffen zijn en geannuleerd zijn:

  • MS Inspire: 3/8/13/18/23/30 november
  • MS Treasures: 31 okt, 4/8/12/16/21/27 november
  • Robert Burns: 28 november
  • Viva Tiara: 28 oktober, 1 /5/9/13/17/21/25/29 november
  • Swiss Ruby: 28 november

A-Rosa

A-Rosa annuleert al haar cruises op de Rijn en Donau met vertrek op of tussen 30 oktober en 30 november 2020.

Corona aan boord

Ondanks alle maatregelen aan boord voor passagiers en personeelsleden, werd het voor rederijen steeds moeilijker om corona buiten boord te houden. Zo werden op 3 riviercruiseschepen mensen positief getest. Lees hier meer.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *