VIVA Cruises ziet aantal first timers stijgen

Riviercruise rederij VIVA Cruises ziet het aantal first timers, mensen die voor een eerste keer bij hen op riviercruise gaan, deze zomer stijgen. De grootste reden laat zich raden. Nu er afgelopen zomer minder zeecruises konden plaats vinden, zochten mensen een andere manier om toch dat cruise gevoel te ervaren en dus steeg het aantal first timers. VIVA Cruises herstartte haar Europese routes succesvol deze zomer en introduceerde een 4-daagse cruise over de Main en de Rijn rivier.

Dit bleek een groot succes te zijn. De riviercruiseschepen zijn uiteraard kleiner dan zeeschepen en zijn er dus ook minder mensen aan boord.  De routes zorgen ervoor dat gasten dichtbij huis kunnen vertrekken. Door het succes zal de riviercruise specialist ook in 2021 deze 4-daagse cruises blijven uitvoeren naast andere routes zoals de populaire Baltische regio.

Nieuwsgierig naar deze korte cruises? Kijk dan bij:

Viva Cruises Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *