Riviercruiseschepen Treasures, Grace, Joy en Thurgau Prestige ontvangen Green Award

Rederij Scylla heeft voor 3 schepen in haar vloot een Green Award certificering ontvangen, zo meldt het bedrijf op Facebook. De ultraluxe riviercruiseschepen MS Treasures, MS Grace, MS Joy en Thurgau Prestige ontvingen een zilveren label van de Green Award Association. Dit betekent dat deze schepen zijn beoordeeld op op basis van de milieu-impact van motoren, brandstofverbruik, afval en onderhoud, preventie van vervuiling en meer. Het certificaat is drie jaar geldig.

Begin augustus ontving de rederij ook al 2 Green Awards voor de Alina en Savor. De Green Award Association biedt een onafhankelijk accreditatieproces aan voor zeeschepen, binnenvaartschepen en riviercruiseschepen. Het Green Award-certificaat is een keurmerk voor schepen met hoge veiligheids- en milieunormen.

Veel havens bieden gecertificeerde schepen substantiële voordelen om zo tot een ​​veiligere en schonere binnenvaart te komen.

Bijzonder duurzame cruises op deze schepen, zoals op MS Treasures, zijn onder andere verkrijgbaar bij Viva Cruises. De Thurgau Prestige vaart voor een Zwitserse reisorganisatie, Thurgau Travel.

Nieuwsgierig naar duurzaam cruisen? Kijk eens bij VIVA Cruises:

Viva Cruises Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *