Riviercruiseschepen Treasures, Grace, Joy en Thurgau Prestige ontvangen Green Award

Rederij Scylla heeft voor 3 schepen in haar vloot een Green Award certificering ontvangen, zo meldt het bedrijf op Facebook. De ultraluxe riviercruiseschepen MS Treasures, MS Grace, MS Joy en Thurgau Prestige ontvingen een zilveren label van de Green Award Association. Dit betekent dat deze schepen zijn beoordeeld op op basis van de milieu-impact van motoren, brandstofverbruik, afval en onderhoud, preventie van vervuiling en meer. Het certificaat is drie jaar geldig.

Begin augustus ontving de rederij ook al 2 Green Awards voor de Alina en Savor. De Green Award Association biedt een onafhankelijk accreditatieproces aan voor zeeschepen, binnenvaartschepen en riviercruiseschepen. Het Green Award-certificaat is een keurmerk voor schepen met hoge veiligheids- en milieunormen.

Veel havens bieden gecertificeerde schepen substantiële voordelen om zo tot een ​​veiligere en schonere binnenvaart te komen.

Bijzonder duurzame cruises op deze schepen, zoals op MS Treasures, zijn onder andere verkrijgbaar bij Viva Cruises. De Thurgau Prestige vaart voor een Zwitserse reisorganisatie, Thurgau Travel.

Nieuwsgierig naar duurzaam cruisen? Kijk eens bij VIVA Cruises:

Cruise Travel Cruisewinkel TUI Zeetours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *