Online winkel Phoenix Reisen vernieuwd

De Duitse reisorganisator Phoenix Reisen, bekend van haar vele riviercruiseschepen en haar zeeschepen, heeft haar online winkel vernieuwd op de website. Je vindt er de populaire turquoise bekers van elk schip, zoals van de Calypso, Alena en Annika. Wie zich alvast op een riviercruise wil voorbereiden kan de mondkapjes met het logo van Phoenix Reisen bestellen. Bijzonder leuk zijn de cruise dagboeken en de strandtassen.

Bij aankoop tot 3 oktober krijg je overigens een key-koord cadeau. Er wordt geleverd in de duitssprekende landen én Nederland en België. Ga hier naar de winkel.

Nieuwsgierig naar cruisen met Phoenix? De riviercruiseschepen varen in bepaalde gebieden inmiddels al enige tijd:

Captain Cruise  

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *