Amadeus Brilliant showt haar upgrade

Rederij Lüftner Cruises presenteert haar Amadeus Brilliant na haar upgrade. Het premium schip uit 2011 kan met haar 110 meter lengte, 150 passagiers meenemen. Op het cruiseschip vind je op de drie binnendekken nu een fris modern intereur.

De hutten zijn allen ook voorzien van een nieuwe inrichting. Je vindt er naast de tweepersoonskamers onder andere 2 éénpersoonshutten en 8 suites. Op de bovenste twee dekken hebben de kamers een Frans balkon.

In de rustige Amadeus Club, dat gelegen is aan de achterkant van het schip, kan je terecht voor een rustige plek om bijvoorbeeld een boek te lezen. Op het zonnedek staan naast de Lido-bar ook veel zitplekken tot je beschikking.

De Amadeus Brilliant vaart vanaf april 2021 het gehele seizoen 8-daagse cruises tussen Amsterdam en Basel.

Nieuwsgierig naar de Amadeus Brilliant? Kijk eens bij:

Cruisewinkel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.