Amadeus Brilliant showt haar upgrade

Rederij Lüftner Cruises presenteert haar Amadeus Brilliant na haar upgrade. Het premium schip uit 2011 kan met haar 110 meter lengte, 150 passagiers meenemen. Op het cruiseschip vind je op de drie binnendekken nu een fris modern intereur.

De hutten zijn allen ook voorzien van een nieuwe inrichting. Je vindt er naast de tweepersoonskamers onder andere 2 éénpersoonshutten en 8 suites. Op de bovenste twee dekken hebben de kamers een Frans balkon.

In de rustige Amadeus Club, dat gelegen is aan de achterkant van het schip, kan je terecht voor een rustige plek om bijvoorbeeld een boek te lezen. Op het zonnedek staan naast de Lido-bar ook veel zitplekken tot je beschikking.

De Amadeus Brilliant vaart vanaf april 2021 het gehele seizoen 8-daagse cruises tussen Amsterdam en Basel.

Nieuwsgierig naar de Amadeus Brilliant? Kijk eens bij:

Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *