Nieuwbouwschip Lady Diletta ontvangt certificering vanwege hygiëne maatregelen

Het gloednieuwe riviercruiseschip Lady Diletta van Plantours heeft een certificering van TÜV SÜD ontvangen. De eigenaar van het schip, de Ligabue Group, liet een uitgebreide audit doen om de hygiënemaatregelen aan boord te onderzoeken. De certificering is een teken dat de rederij zich aan de gemaakte hygiëne afspraken houdt.

Eénpersoons kamers

De Lady Diletta werd op 24 juni 2020 gedoopt in Düsseldorf en is een van de opzienbarendste schepen van dit jaar. Het biedt namelijk 11 éénpersoonshutten aan, 10 op het onderste dek en eentje met een Frans balkon. Het schip met Italiaans design omvat daarnaast tweepersoonskamers met Frans balkon en suites met een eigen ‘echt’ balkon. De lounge is omgeven door licht met onder andere een lichtkoepel en heeft aan de voorkant een groot terras. De Lady Diletta is gebouwd op de Nederlandse werf TEAMCO.

Nieuwsgierig naar de Lady Diletta? Kijk eens bij:

Captain Cruise  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *