Nieuwbouwschip Lady Diletta ontvangt certificering vanwege hygiëne maatregelen

Het gloednieuwe riviercruiseschip Lady Dilletta van Plantours heeft een certificering van TÜV SÜD ontvangen. De eigenaar van het schip, de Ligabue Group, liet een uitgebreide audit doen om de hygiënemaatregelen aan boord te onderzoeken. De certificering is een teken dat de rederij zich aan de gemaakte hygiëne afspraken houdt.

Eénpersoons kamers

De Lady Diletta werd op 24 juni 2020 gedoopt in Düsseldorf en is een van de opzienbarendste schepen van dit jaar. Het biedt namelijk 11 éénpersoonshutten aan, 10 op het onderste dek en eentje met een Frans balkon. Het schip met Italiaans design omvat daarnaast tweepersoonskamers met Frans balkon en suites met een eigen ‘echt’ balkon. De lounge is omgeven door licht met onder andere een lichtkoepel en heeft aan de voorkant een groot terras. De Lady Diletta is gebouwd op de Nederlandse werf TEAMCO.

Nieuwsgierig naar de Lady Diletta? Kijk eens bij:

Captain Cruise

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.