VIVA Cruises zet cruiseschip Robert Burns in

In de zomer waren de korte cruise op de Main vanuit Frankfurt erg populair onder de klanten van VIVA Cruises. Sindsdien fungeert de belangrijkste metropool als de nieuwe vertrekhaven van de riviertouroperator. Daarom heeft VIVA Cruises op korte termijn extra korte reizen van/naar Frankfurt in het programma opgenomen. In december 2020 biedt VIVA meer cruises aan van vier nachten op de Rijn aan boord van riviercruiseschip Robert Burns.

Eind november en december

Het startschot voor de korte cruises wordt gegeven op 28 november 2020 met een tocht over de Main via Wertheim, Miltenberg naar Würzburg met ontscheping weer in  Frankfurt. Hier starten ook de vierdaagse cruises richting de Rijn, met onder meer stops in Mannheim en Speyer. De korte trips zijn te boeken vanaf €450 euro per persoon in een tweepersoonshut. Dankzij het hygiëneconcept, die voorziet in een maximale bezetting van 70 procent van de gastencapaciteit krijgen gasten een ontspannen reis met een hoge veiligheidsfactor. Beide korte tochten kunnen ook uitstekend gecombineerd worden tot een negendaagse riviertocht.

Robert Burns

De Robert Burns is gebouwd in 2018 en maakt indruk met een modern, licht interieur, ruime hutten met twee bedden en vier suites met balkons. Op alle korte trips genieten gasten van het VIVA all-inclusive en de attente service van de bemanning. Dit is inclusief de hele dag volpension, drankjes (koffie, thee, softdrinks, bier, huiswijn en cocktail van de dag), fooien en de minibar in de cabine. De keukenteams serveren tijdens de tochten heerlijke à la carte menu’s in het gourmetrestaurant. De bistro is ook opgenomen in de VIVA All-Inclusive en fungeert als alternatief voor het hoofdrestaurant.

De korte trip over de Rijn met de Robert Burns is ook te boeken voor kerst en oudjaar. Hier kunnen de gasten een feestelijke sfeer aan boord verwachten en een speciaal menu voor de feestdagen en oudejaarsavond.

Nieuwsgierig naar deze of andere cruises met VIVA Cruises? Kijk dan bij:

Captain Cruise Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *