Douro Serenity versterkt vloot van Nicko Cruises in 2021

Vanaf 2021 zal de Douro Serenity aan de vloot van Nicko Cruises worden toegevoegd. Naast het huidige schip, de Douro Cruiser, zal dus nog een schip voor de Duitse reisorganisatie gaan varen.

De Douro Serenity ***** biedt met 63 hutten plaats voor 126 gasten. Naast een restaurant, bar en lounge zijn uiteraard ook een fitness- en spa-ruimte aanwezig. Op warme dagen kan je verfrissing vinden in het zwembad op het zonnedek. Een lift tussen het hoofddek en het bovendek is een van de andere voorzieningen van het in 2017 gebouwde schip.

In totaal heeft het schip drie dekken met hutten. Op het onderste dek kunnen de ramen van de hutten (12 m2) niet open, op de twee dekken daarboven wel. Ook zijn er Deluxe (19 m2) hutten en Junior Suites van 29 m2 met een balkon en woonkamer.

Nieuwsgierig naar cruises met de Douro Serenity? Kijk eens bij:

Captain Cruise Cruisewinkel TUI

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.