Douro Serenity versterkt vloot van Nicko Cruises in 2021

Vanaf 2021 zal de Douro Serenity aan de vloot van Nicko Cruises worden toegevoegd. Naast het huidige schip, de Douro Cruiser, zal dus nog een schip voor de Duitse reisorganisatie gaan varen.

De Douro Serenity ***** biedt met 63 hutten plaats voor 126 gasten. Naast een restaurant, bar en lounge zijn uiteraard ook een fitness- en spa-ruimte aanwezig. Op warme dagen kan je verfrissing vinden in het zwembad op het zonnedek. Een lift tussen het hoofddek en het bovendek is een van de andere voorzieningen van het in 2017 gebouwde schip.

In totaal heeft het schip drie dekken met hutten. Op het onderste dek kunnen de ramen van de hutten (12 m2) niet open, op de twee dekken daarboven wel. Ook zijn er Deluxe (19 m2) hutten en Junior Suites van 29 m2 met een balkon en woonkamer.

Nieuwsgierig naar cruises met de Douro Serenity? Kijk eens bij:

Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *