Scylla test varende duurzame accu met MS Treasures

Scylla meldt op haar Facebook een succesvolle test met het MS Treasures. Op 2 september werd in samenwerking met Port of Amsterdam en Skoon een soort van walstroom getest. De stroom werd geleverd door een schip waar een duurzame accu op stond. Deze mobiele energie opslag is een nieuw alternatief omdat het stiller en schoner is in vergelijking met de Diesel generatoren.

Het MS Treasures vaart momenteel voor VIVA Cruises. In pré-coronatijd voer het schip voor Tauck, vandaar het logo van Tauck op het schip. De Treasures is een luxe schip uit 2011 met suites voor 104 gasten.

Foto’s: Tom van Oossanen

Klik hier voor meer informatie over VIVA Cruises.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *