Scylla test varende duurzame accu met MS Treasures

Scylla meldt op haar Facebook een succesvolle test met het MS Treasures. Op 2 september werd in samenwerking met Port of Amsterdam en Skoon een soort van walstroom getest. De stroom werd geleverd door een schip waar een duurzame accu op stond. Deze mobiele energie opslag is een nieuw alternatief omdat het stiller en schoner is in vergelijking met de Diesel generatoren.

Het MS Treasures vaart momenteel voor VIVA Cruises. In pré-coronatijd voer het schip voor Tauck, vandaar het logo van Tauck op het schip. De Treasures is een luxe schip uit 2011 met suites voor 104 gasten.

Foto’s: Tom van Oossanen

Klik hier voor meer informatie over VIVA Cruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *