Oplevering A-Rosa E-Motion schip bijna een jaar vertraagd

De oplevering van het nieuwe E-Motion-schip van A-ROSA River Cruises, dat oorspronkelijk gepland was voor mei 2021, is uitgesteld tot maart 2022. Dit als gevolg van een verstoring van de toeleveringsketen als gevolg van de Corona-pandemie.

Het innovatieve E-Motion Ship wordt momenteel gebouwd op de Severnav-scheepswerf in Roemenië. Het interieur wordt opgeleverd op de scheepswerf Concordia Damen in Nederland. De eerste afvaarten zijn nu gepland voor april 2022 op de Noordrijn.

Duurzaam

Het schip krijgt een ‘E-Motion’ concept waarmee het schip bij het naderen van een stad op batterijvoeding kan overschakelen en emissievrij aankomt en ’s nachts kan worden opgeladen via walstroomaansluiting.

Het nieuwe schip is speciaal ontworpen om te voorzien in de multigenerationele cruisemarkt. Het zal een scala aan nieuwe functies hebben, waaronder ruime hutten van 28 m2 voor maximaal vijf personen, een speciale kinderclubruimte en een apart kinderbad naast het grote zwembad op het zonnedek. Het schip beschikt ook over grote balkonhutten, een aparte suite en verschillende restaurantgedeeltes.

Zin in een A-Rosa cruise gekregen? Kijk eens bij:

A-Rosa Cruise Travel - Nieuw! Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *