Oplevering A-Rosa E-Motion schip bijna een jaar vertraagd

De oplevering van het nieuwe E-Motion-schip van A-ROSA River Cruises, dat oorspronkelijk gepland was voor mei 2021, is uitgesteld tot maart 2022. Dit als gevolg van een verstoring van de toeleveringsketen als gevolg van de Corona-pandemie.

Het innovatieve E-Motion Ship wordt momenteel gebouwd op de Severnav-scheepswerf in Roemenië. Het interieur wordt opgeleverd op de scheepswerf Concordia Damen in Nederland. De eerste afvaarten zijn nu gepland voor april 2022 op de Noordrijn.

Duurzaam

Het schip krijgt een ‘E-Motion’ concept waarmee het schip bij het naderen van een stad op batterijvoeding kan overschakelen en emissievrij aankomt en ’s nachts kan worden opgeladen via walstroomaansluiting.

Het nieuwe schip is speciaal ontworpen om te voorzien in de multigenerationele cruisemarkt. Het zal een scala aan nieuwe functies hebben, waaronder ruime hutten van 28 m2 voor maximaal vijf personen, een speciale kinderclubruimte en een apart kinderbad naast het grote zwembad op het zonnedek. Het schip beschikt ook over grote balkonhutten, een aparte suite en verschillende restaurantgedeeltes.

Zin in een A-Rosa cruise gekregen? Kijk eens bij:

A-Rosa Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *