Rondvaartboot botst met Calypso in de nacht

Een merkwaardig ongeval heeft afgelopen weekend plaatsgevonden in Cochem. De Calypso, momenteel varend voor Phoenix Reisen, werd door een onbemande rondvaartboot geraakt. Dit schip was aan de andere kant van de Moezeloever losgeraakt doordat onbekenden de trossen hadden losgemaakt. Het raakte aan de andere kant de Calypso die daar voor de nacht lag.

Een andere boot dat ook losgemaakt was, kon op tijd door de brandweer in veiligheid gebracht worden.  De Calypso had weinig schade en kon de volgende dag weer door varen naar haar volgende bestemming.

Ook nieuwsgierig naar de Calypso? Kijk eens bij:

Captain Cruise  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *