Herstart CroisiEurope met aangepaste gezondheidsmaatregelen

CroisiEurope heeft de data bekend gemaakt wanneer zij gaan starten, uiteraard met aangepaste hygiëne- en veiligheidsmaatregelen aan boord.

In Frankrijk begonnen de cruises op de Seine op 13 juli, op de Rhône en Bourgondisch Kanaal 16 juli, op de Rijn 20 juli, naar Corsica 26 juli, de Loire op 31 juli en de Gironde op 26 augustus 2020.

In Europa zijn de cruises op de Donau op 31 juli gestart, op de Elbe op 3 augustus, de Douro op 7 augustus en in Kroatië cruist CroisiEuropa vanaf 13 augustus.

Gezondheidsmaatregelen aan boord

Voor de herstart van riviercruise rederij CroisiEurope heeft de rederij Bureau Veritas ingeschakeld voor 30 riviercruiseschepen en 2 zeeschepen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het doorvoeren van hygiëne- en veiligheidsmaatregelen en het auditen van deze maatregelen. Wanneer een schip veilig is bevonden, ontvangt het een Safeguard label dat zichtbaar op het schip aanwezig is. Gasten weten dat met dit label de crew goed getraind is en goede afspraken zijn gemaakt met havens en terminals waar de schepen aanmeren.

CroisiEurope zegt hierover: “We zijn erg blij dat we hebben kunnen samenwerken om het Safeguard label te verkrijgen. Deze certificering bevestigt dat ons gezondheidsprotocol waar ons personeel al weken mee aan de slag is, efficiënt is. Het zorgt ervoor dat onze gasten en personeelsleden in een goed beveiligde gezonde omgeving verkeren.”

Bekijk de Mooiste Cruises Bij:

Captain Cruise  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *