Riviercruiseschepen Alina en Savor ontvangen Green Award

Rederij Scylla heeft voor 2 schepen in haar vloot een Green Award certificering ontvangen, zo meldt het bedrijf op Facebook.

Riviercruiseschepen MS Alina, varend voor Phoenix Reisen, en MS Savor, varend voor Viva Cruises, ontvingen een zilveren label van de Green Award Association. Om deze onderscheiding te verdienen, worden riviercruiseschepen beoordeeld op basis van de milieu-impact van motoren, brandstofverbruik, afval en onderhoud, preventie van vervuiling en meer. Het certificaat is drie jaar geldig.

De Green Award Association biedt een onafhankelijk accreditatieproces aan voor zeeschepen, binnenvaartschepen en riviercruiseschepen. Het Green Award-certificaat is een keurmerk voor schepen met hoge veiligheids- en milieunormen.

Veel havens bieden gecertificeerde schepen substantiële voordelen om zo tot een ​​veiligere en schonere binnenvaart te komen.

Bijzonder duurzame cruises op deze schepen zijn verkrijgbaar bij Phoenix Reisen en Viva Cruises.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *