Crystal Cruises viert 30-jarig bestaan

Vrijdag 24 juli 2020 vierde de ultraluxe cruisemaatschappij Crystal Cruises haar 30-jarig bestaan. Op 24 juli 1990 voer het eerste schip de Crystal Harmony van San Francisco naar Alaska tijdens haar eerste reis en debuteerde vol innovaties, waaronder privé verandahutten, alternatieve eetgelegenheden en vooral heel veel ruimte.

Crystal River Cruises

Crystal River Cruises startte pas (veel) later in 2016 met de Crystal Mozart. In 2017 kwamen de Crystal Bach en Crystal Mahler. De Crystal Debussy en Crystal Ravel volgden in 2018. In Inmiddels is de zeer succesvolle riviercruiserederij voorzien van de jongste en meest luxueuze vloot op de Europese rivieren.

Zeecruises

In 2005 verwelkomde Crystal Cruises haar twee huidige oceaanschepen, de Crystal Symphony en Crystal Serenity, bij de vloot. Dat gebeurde nadat het bedrijf in 2005 afscheid nam van Crystal Harmony.

Genting Hong Kong kocht het bedrijf in 2015, waardoor Crystal kon uitbreiden naar andere markten. Crystal Yacht Cruises werd in december van dat jaar gelanceerd met de Crystal Esprit.

Een zeer luxe rivier cruise met Crystal Cruises is boekbaar bij:

De rederij bestaat niet meer. Het schip is niet boekbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *