A-Rosa start in Frankrijk weer op

Op 11 juli 2020 heeft A-ROSA haar reizen in Frankrijk met succes hervat. De typerende A-ROSA kusmond-schepen zijn nu weer in beweging in alle Europese scheepvaartgebieden. De eerste reis brengt de gasten op de Rhône van Lyon naar de Middellandse Zee naar Arlès, waar de beroemde witte paarden en flamingo’s te ontdekken zijn in de Camargue. De landschappen van Zuid-Frankrijk laten hun schilderachtige schoonheid zien, vooral in de zomer: weelderige weiden en kleurrijke lavendelvelden ontvouwen hun schoonheid langs de route van de Rhône.

Gasten kunnen ook het prachtige landschap verkennen met de A-ROSA-excursies. Het programma omvat een panoramische tocht door de prachtige Ardèche, een tocht door Avignon of een jeeptour door de ongerepte Camargue.

Net als bij de andere schepen van de A-ROSA-vloot, wordt het speciaal ontwikkelde hygiëne- en gezondheidsconcept ook in Frankrijk geïmplementeerd. Dit omvat onder meer het handhaven van de minimumafstand van 1,5 meter aan boord en intensievere hygiëneprotocollen. “We hebben al heel goede feedback gekregen van onze eerste gasten over onze reizen en de eenvoudige implementatie van het hygiëneconcept. Nu zijn we blij dat we weer in Frankrijk kunnen beginnen en onze gasten hun welverdiende vakantie kunnen aanbieden ”, benadrukt Jörg Eichler, CEO van A-ROSA.

Op de Rhône varen de A-Rosa Stella en de A-Rosa Luna. Op de Seine vaart de A-Rosa Viva. Vraag een gratis offerte aan voor een reis met A-Rosa bij:

A-Rosa Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *