Sijfa Cruises opent MS Verdi voor private dining en terras

Sijfa Cruises zet vanaf 4 juni haar riviercruiseschip MS Verdi open voor private dining en als buitenterras. Het schip ligt aan de Waalkade in Nijmegen. De rederij heeft de cabines van de MS Verdi omgetoverd tot een intiem privérestaurant waar je met partner, gezin of vriendengroepje in beslotenheid kunt dineren.

Elke private dining cabine is ruim opgezet en beschikt over een eigen toilet. De obers serveren de gerechten op serveertrolleys waar je zelf de gerechten vanaf kunt pakken. Zo waarborgt de rederij genoeg afstand tussen de gasten en de bediening.

Je kunt tot maximaal 6 personen gebruikmaken van de private dining experience. Bij meer dan 6 personen kan je terecht in het ruime restaurant of op het terras op het zonnedek. Het zonnedek is omgedoopt tot het meest unieke terras van Nijmegen met weids uitzicht op de Waal en Waalkade. Hier kan je genieten van een heerlijke lunch of borrel.

Reserveren voor de private dining gaat via de website https://www.sijfacruises.nl/.

Reserveren is niet nodig om gebruik te maken van het terras. Zodra je aan boord stapt, stelt het personeel je enkele vragen over je gezondheid. Als je helemaal gezond en wel bent, mag je lekker genieten van een hapje en een drankje op ons terras. Er worden zowel lunchgerechten als diverse borrelhapjes geserveerd.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *