Nieuwe schepen voor Phoenix Reisen in 2020

Phoenix Reisen zal in 2020 met drie nieuwe riviercruiseschepen reizen gaan aanbieden. Naast het al indrukwekkend aantal riviercruiseschepen wordt in maart 2020 de MS Andrea in de vloot verwelkomd. In de zomer arriveert het MS Annika en tot slot komt in 2021 het MS Aleksandra.

De Andrea en de Annika zullen op de Rijn gaan varen.

Rusland

Het MS Aleksandra zal tussen St. Petersbrug en Moskou gaan varen. Het schip is in 2019 geheel renoveerd. Grote ruimtes en hutten mét balkon zorgen voor een zorgeloos verblijf.

Vraag een offerte aan voor deze vijfsterren schepen bij:

Captain Cruise  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *