OAD: Open dag riviercruiseschip MPS Lady Anne

OAD houdt op 18 januari een open dag op het klassieke riviercruiseschip MPS Lady Anne. Een ruim en comfortabel schip met de echte Hollandse gezelligheid aan boord. De Nederlandse kapitein Wido en zijn bemanning ontvangen je graag op 18 januari 2020 in Maasbommel. Proef de sfeer op het water, een wereld van excellente verzorging, comfort, service en vriendelijkheid op dit unieke schip uit 1903.

Tijdens deze open dag profiteer je van € 25,- vroegboekvoordeel per boeking op alle OAD riviercruises.

Wanneer: zaterdag 18 januari
Waar: tegenover Eeterij “De Pont” Raadhuisdijk 1 6627 AC Maasbommel
Tijd: 11.00 tot 16.00 uur

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *