Doop MS Viola in Bonn op 3 juni

Phoenix Reisen heeft bekendgemaakt dat riviercruiseschip MS Viola op 3 juni in Bonn gedoopt gaat worden. De Viola is een bijzonder riviercruiseschip, namelijk de voormalige Henri Dunant van het Rode Kruis. Mensen met een handicap kunnen op dit schip met een begeleider op een aangepaste vakantie.

Het schip zelf werd in de afgelopen maanden intensief opgeknapt en voorzien van nieuwe interieurs. Zo beschikt de Viola over 34 rolstoel-toegankelijke hutten en is het schip barrièrevrij en toegankelijk ontworpen voor minder validen. Er zijn hutten met een gedeelde of eigen badkamer beschikbaar.

De hutten hebben extra brede toegangen, in hoogte verstelbare bedden en een aangepaste badkamer.  Voor begeleiders zijn (25) reguliere hutten beschikbaar. Daarnaast omvat het schip een restaurant, een panoramasalon, kapper en een toegankelijk zonnendek.

De Viola wordt gedoopt door Annika Zeyen, een Duitse rolstoel basketbal speelster met diverse Paralympische medailles.

Na de doop vertrekt de Viola op haar eerste cruise op de Rijn.

Captain Cruise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aan het laden