Amawaterways’ nieuwe revolutionaire AmaMagna verwelkomt eerste gasten

Vandaag zijn de eerste beelden vrijgegeven van de eerste cruise van de gloednieuwe AmaMagna. Het schip heeft een breedte van maar liefst 22 meter, het dubbele van reguliere riviercruiseschepen. Kapitein Jan de Bruijn brengt de AmaMagna tijdens haar inaugurele cruise van Vilshofen, Duitsland naar Boedapest, Hongarije.

Kristin Karst, executive vice-president en mede-oprichter: “Met de keuze uit vier verschillende eetgelegenheden, vijf bars, elegante lounges en uitzonderlijke accommodatie, is AmaMagna ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar een frisse, eigentijdse en dynamische kijk op riviercruises. Dit prachtige schip heeft een directe aantrekkingskracht op oceaancruisers, die gewend zijn aan de luxe van en veel ruimte en een breed scala aan recreatieve activiteiten tijdens hun vakantie.

Lounge met verdieping

De allereerste foto’s van de openbare ruimtes van AmaMagna laten het ontwerp en de elegante inrichting zien van een lounge met meerdere verdiepingen en het hoofdrestaurant met ramen van vloer tot aan het plafond. Je ziet ook de nieuwe eetgelegenheden – het Al Fresco Restaurant en Jimmy’s , waarvan de laatste is genoemd ter ere van wijlen Jimmy Murphy, een van AmaWaterways ‘oorspronkelijke mede-oprichters en mede-eigenaars.

Accommodaties

AmaMagna is tweemaal zo breed als traditionele riviercruiseschepen, maar verwelkomt slechts 20 procent meer gasten. Alle passagiershutten en suites hebben een stijlvolle inrichting en natuurlijke houten accenten. De suites beschikken over een volledig buitenbalkon, een open zithoek en luxe badkamers, compleet met dubbele wastafels en inloopdouches.

Zes Grand Suites en een Owner’s Suite bieden nog meer voorzieningen met aparte zithoeken en flinke badkamers compleet met spa-achtige badkuipen.

 

Ontspanning met bioscoop

Het schip biedt ook een verbeterd entertainmentaanbod met een bioscoop aan boord en voorzieningen, waaronder een grote boetiek; een uitgebreide Zen Wellness Studio, compleet met een groot oefengebied met groepslessen gericht op stretching, cardio en spinlessen geleid door een professioneel opgeleide Wellness Host, een sappen-bar en twee massagekamers, samen met manicure, pedicure en een kapper, een zonneterras met een groot verwarmd zwembad, een ontspannend bubbelbad en een skybar. Alle faciliteiten op het zonneterras zijn gemakkelijk bereikbaar via een innovatieve lift die naar alle vier dekken gaat.

Doop en routes

De AmaMagna zal officieel worden gedoopt door haar meter, Amerikaans reisexpert en Emmy Award-winnende televisiester Samantha Brown, tijdens een doopplechtigheid op 11 juli 2019 in het Oostenrijkse Grein, Oostenrijk

Cruiseprijzen starten vanaf €2.126 per persoon voor een zeven nachten durende Romantische Donau-cruise van Vilshofen naar Boedapest. Alle AmaWaterways-reizen omvatten volpension, drankjes bij maaltijden (inclusief wijn en bier), een keuze aan excursies en onbeperkt wifi.

Hoe is het om te cruisen met AmaWaterways? Miriam maakte een reis met de AmaLea over de Donau in april 2019.

Bekijk deze Mooie Luxe Cruises bij

Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *