Open dag riviercruiseschip Allegro van Stip Reizen in Rotterdam

Wegens enorme belangstelling organiseert Stip Reizen in samenwerking met Calanda Riverline Cruises nogmaals Open Dagen in Rotterdam. Het MS Allegro vaart exclusief voor Stip Reizen en maakt cruises in Nederland, België en Duitsland. Aan boord vertellen de medewerkers tijdens
een rondleiding meer over alle mogelijkheden van een riviercruise of over de prachtige routes die aangeboden worden. Ter afsluiting wordt een kopje koffie/thee met iets lekkers aangeboden.

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Details:

  • vrijdag 7 september 2018 van 13.00-17.00 uur
  • zaterdag 8 september 2018 van 10.00-17.00 uur
  • Ligplaats: Tropicana, Rotterdam

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *