Riviercruiseschip NickoVISION gedoopt in Frankfurt

Gisteravond werd riviercruiseschip NickoVISION feestelijk gedoopt in Frankfurt door Barbara Schöneberger, een bekende Duitse artieste. De doop was live te volgen op Facebook (hier terug te zien). Het schip is door rederij Scylla ontworpen en wordt door het Duitse Nicko Cruises gecharterd.

De NickoVISION is in Nederland gebouwd en heeft een revolutionair ontwerp door gebruikmaking van veel licht. Zo zijn er 3 verschillende restaurants door het hele schip. Een panorama restaurant, een specialiteitenrestaurant met o.a. diverse thema buffetten en zelfs een Grill restaurant aan de achterkant van het schip waar een informele sfeer is. De Look & Feel van het schip is minder klassiek en is fris en open. De 220 gasten kunnen daarnaast genieten van een bar met veranda, zonnedek met whirlpool, een spa met fitnessruimte, sauna én stoombad, bibliotheek en lift. De hutten zijn voorzien van alle luxe en een Frans balkon.

Hieronder een impressie van een eerste dag varen (eerder in de maand juni) met gasten.

nickoVISION first day with guests from Scylla on Vimeo.

Bekijk alle Nicko Cruises bij:

Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *