Amsterdam verwelkomt op 9 april nieuw riviercruiseschip Crystal

Crystal River Cruises heeft donderdag de Crystal Debussy verwelkomd in haar vloot. Met de nieuwe aanwinst beschikt Crystal sinds 2016 nu over 4 riviercruiseschepen. Het schip, dat plek biedt aan 106 gasten, werd overhandigd door scheepsbouwer MV Werften tijdens een officiele overdrachtsceremonie in het Duitse Wismar aan de President en CEO van Crystal Tom Wolber.

De Crystal Ravel komt volgende maand in de vaart en beschikt dan over dezelfde faciliteiten als de andere riviercruiseschepen van de rederij. De all-suite accommodaties bevatten alle luxe die je maar kunt wensen, zoals een butlerservice, bedden richting het raam, klein balkon en walk-in kleedkamer. Op de schepen is bovendien een zwembad voorhanden.

Amsterdam wordt een van de thuishavens van de Crystal Debussy (135 lang en 11 meter breed) in haar inaugurele seizoen. Dat begint op 9 april met een 7-daagse riviercruise van en naar onze hoofdstad met diverse stops in Nederland (Rotterdam en Middelburg) en Belgie. Daarna zullen er routes van 7 en 10 dagen worden gevaren tussen Amsterdam en het Zwiterse Basel over de Rijn en de Moezel.

Zin in een ultraluxe cruise? Kijk eens bij:

De rederij bestaat niet meer. Het schip is niet boekbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *