Amsterdam verwelkomt op 9 april nieuw riviercruiseschip Crystal

Crystal River Cruises heeft donderdag de Crystal Debussy verwelkomd in haar vloot. Met de nieuwe aanwinst beschikt Crystal sinds 2016 nu over 4 riviercruiseschepen. Het schip, dat plek biedt aan 106 gasten, werd overhandigd door scheepsbouwer MV Werften tijdens een officiele overdrachtsceremonie in het Duitse Wismar aan de President en CEO van Crystal Tom Wolber.

De Crystal Ravel komt volgende maand in de vaart en beschikt dan over dezelfde faciliteiten als de andere riviercruiseschepen van de rederij. De all-suite accommodaties bevatten alle luxe die je maar kunt wensen, zoals een butlerservice, bedden richting het raam, klein balkon en walk-in kleedkamer. Op de schepen is bovendien een zwembad voorhanden.

Amsterdam wordt een van de thuishavens van de Crystal Debussy (135 lang en 11 meter breed) in haar inaugurele seizoen. Dat begint op 9 april met een 7-daagse riviercruise van en naar onze hoofdstad met diverse stops in Nederland (Rotterdam en Middelburg) en Belgie. Daarna zullen er routes van 7 en 10 dagen worden gevaren tussen Amsterdam en het Zwiterse Basel over de Rijn en de Moezel.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *